Reisdag 18 - Even uitrusten

Door: Hetty

Blijf op de hoogte en volg CharLily

22 Oktober 2019 | Senegal, Dakar

Vandaag hadden we een rust dag. We hebben de auto opgeruimd. Aan de andere kant van de muur rondom het hotel stond een mevrouw die we diverse spullen hebben gegeven die wij niet meer nodig hadden. Verder ging er nog een groepje quad rijden. Wij hebben lekker bij het zwembad gezeten. Door een aantal werd nog vollybal gespeeld in het zwembad. De meesten hebben niet veel gedaan vandaag. Morgen weer een rit van 280 km voor de boeg.

• 22 Oktober 2019 - 21:52

Barbara:

Heerlijk even een dagje chillen. Wat hebben jullie dat verdiend. Voor morgen weer veel succes

CharLily

Op deze pagina is "Team CharLily" te volgen die meedoen aan de Antwerpen - Banjul Challenge in 2019. Deze rally gaat van Antwerpen naar Banjul. De opbrengst van team CharLily voor deze rally zal naar het goede doel "Rescue Baby Gambia" gaan. Team CharLily zal in totaal meedoen met 3 verschillende teams: Gerrit & Hetty - Team CharLily Roland, Berrie & Zwerus - Buurman, buurman & buurman Harry & Jan - ?? Meer informatie kan gevonden worden op de volgende websites. CharLily: www.charlily.nl Rescue Baby Gambia: https://www.rescuebabygambia.nl/ Antwerpen Banjul Challenge: https://www.antwerpenbanjul.com/

Actief sinds 25 Dec. 2018
Totaal aantal bezoekers 19464